10

Lirik Lagu Lungiting Asmoro

Posted by Eko Nurfianto on 14:51 in
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu duh cah bagus
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe. . .

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur. . . .
Aku ora bakal mlayu. . .
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro

|

10 Comments


penyanyi asli lagu ini siapa ya?
ada yang tau..??


lungiting artine opo to?


penulis-nya emang bener Eko Nurfianto po? bukan-nya penulisnya (pengarangnya) mas Sugeng (cs.kendang benjo) salakan ya?
hati2 mencantumkan penulis, bisa melanggar HKI lho!


Nha, kalo yang itu bukan sekedar "penulis" tapi
(mungkin) "pencipta"nya. (skedar meluruskan), soalnya biarpun seneng 'ma lagunya, aku sendiri gak tau penciptanya sih.....,


Ijin copas bro.....
Begitu coba merenungi maknanya.....
Hati terbawa saat sedang "falling in love"...
Siiiiip...


lirik'ny dijadiin tweet.. bagus.. hehehe


penulis blog, bkn penulis lagu/pencipta :)


Kalo bisa perbanyak postingan mas
broo ^-^

By: http://www.facebook.com/ari.arro

Poskan Komentar

Dont forget to leave comments :)

Copyright © 2009 Eko Nurfianto All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.